Internetinio seminaro įrašas apie darbo užmokesčio, pardavimų ir pelno koreliacijas

2020-09-24

Nors nuo metų pradžios bedarbių skaičius nuolat augo ir kiekvieną savaitę girdime apie skelbiamą rekordinį registruotų bedarbių skaičių, vidutinis darbo užmokestis nuo metų pradžios nuosekliai didėjo. Kaip čia nutiko, kad išaugusi bedarbystė praktiškai nepadarė spaudimo algoms? Kur slypi Lietuvos įmonių rezervai? Ar ši pandemija sustiprins jau ir taip stiprius didžiuosius rinkos dalyvius ir sužlugdys mažiukus? O gal kaip tik atsirado galimybė didinant našumą įmonių savininkams ir darbuotojams dalintis didesnį pyragą?

Tiesiog neįtikėtina, kiek daug (ir kaip greitai!) galima sužinoti iš atvirų duomenų, jei jie analizuojami moderniu būdu, – #QlikSense ir #BIfreeSodra aplikacija gali jums duoti ne vieną reikšmingą atsakymą, galintį įtakoti jūsų verslo sprendimus. Verta paklausyti, į kokius klausimus nemokama atvirų duomenų analitinė aplikacija suteiks atsakymus, ir pamatyti, kaip tai veikia, – galite pradėti naudotis jau šiandien (atsisiuntimas: www.bifree.lt).

Ką mums sako darbo užmokesčio fondo santykis su įmonės apyvarta ir pelningumu ir dar daug įdomių klausimų Addelse aptaria su “Day Q Analytics” vadovu Vytautas Siaurusaitis: