Qlik Master Reseller partneris siūlo nemokamas, standartizuotas analitines aplikacijas

2018-11-16

2018 m. gruodis – tinkamiausias laikas dovanoti. Nors specialiai nebuvo taikyta šiam šventiniam metui, bet pavyko gražiai: šiais metais Qlik “Master Reseller” partneris, kompanija Day Q, kartu su partneriais Latvijoje ir Estijoje parengė kitokią dovaną mažoms ir vidutinėms Baltijos šalių įmonėms: per beveik du dešimtmečius kaupta verslo duomenų analitikos patirtis, diegiant BI sprendimus skirtingo dydžio ir skirtingų industrijų įmonėse, šiandien virto realiu sprendimu: standartizuotomis, nemokamomis ir pilnai naudoti parengtomis analitinėmis aplikacijomis, kurios mažų ir vidutinių įmonių specialistams gerokai sutrumps bei palengvins kelią iki profesionaliosios analitikos. Nuo šiol vietoj ilgus mėnesius trunkančių projektų, kurie dažnai tokio dydžio kompanijoms niekuomet ir neprasideda dėl lėšų ir žmogiškųjų resursų stygiaus, iki interaktyvios, savarankiškai naudojamos, vizualios ir šiuolaikiškos duomenų analizės pakaks mažiau nei 30 minučių.

Kartu su nemokamu analitinių aplikacijų atsisiuntimu naudotojai gaus pilnai paruoštas instrukcijas ir nuorodas į aiškinamuosius video. BIfree analitinių aplikacijų biblioteka startuoja nuo standartizuoto sprendimo įmonių pardavimams analizuoti (BIfree Sales) ir netrukus pasipildys aplikacijomis atsargų, finansų analizei (BIfree Inventory ir BIfree Finance). Jei nedrąsu pradėti naudotis BIfree Sales, įkėlus įmonės duomenis, galima išbandyti nemokamas atvirų duomenų aplikacijas arba tiesiog pasibandyti be atsisiuntimo!

 

Visos aplikacijos yra parengtos keturiomis kalbomis: anglų, lietuvių, latvių ir estų. Sukurta aplikacijoms dedikuota svetainė, kurioje jos bus talpinamos kartu su mokomąja medžiaga, atsakymais į D.U.K.,  galimybe užduoti klausimus BIfree komandai ir skaityti Qlik technikų komandos atsakymus į populiariausius klausimus BIfree tinklaraštyje.

BIfree yra sukurtas su Qlik Sense, pasaulyje pirmaujančia BI platforma. Jos patentuota asociatyvinės analizės technologija leidžia analizuoti duomenis skirtingomis kryptimis, pastebėti anksčiau nematytus sąryšius ir taip atrasti verslui naudingas įžvalgas. Kai Jūs užduodate klausimus, Qlik Sense filtruoja duomenis ir atskleidžia ne tik susijusias reikšmes, bet papildomai parodo galimus, alternatyvius ar paslėptu ryšius, ko negali tradiciniai BI įrankiai. Tokiu būdu matote visapusį vaizdą, galite užduoti kitus klausimus ir analizuoti giliau.

 

BIfree – tai atvirojo kodo sprendimas, suteikiantis pilną laisvę plėsti, vystyti, personalizuoti, savarankiškai kurti duomenų vizualizacijas.

BI rinkos edukacija, duomenų raštingumo auginimas – viena iš “Master Reseller” statusą turinčio partnerio užduočių. Kurdami BIfree dalinamės savo patirtimi – atsisiųskite, naudokite, dalinkitės su kolegomis Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje (www.BIfree.lt, www.BIfree.ee, www.BIfree.lv) ir analizuokite! Tobulinkite, keiskite, skatinkite duomenų analitiką savo įmonėse, – priimkite sprendimus remdamiesi faktais, o ne nuojautomis. Sekite mūsų renginius, anonsuojamus skiltyje “Renginiai”, dalyvaukite nemokamuose praktiniuose užsiėmimuose, svetainėje BIfree.lt užsisakykite naujienlaiškį.

Būsime dėkingi, jei parašytumėte savo komentarus BIfree@dayq.lt, o mes toliau vystysime ir tobulinsime savo sprendimus.

Lina Kriukelienė

Day Q marketingo ir mokymų vadovė