BIfree techninė pagalba: kur ieškoti informacijos

2018-11-16

Bifree aplikacijos parengtos ir atsisiuntimo procesas organizuotas taip, kad galėtumėte viską atlikti savarankiškai: užpildę pasirinktos aplikacijos atsisiuntimo formą, į el.pašto dėžutę gausite atsisiuntimo nuorodas ir reikalingas instrukcijas. Taip pat BIfree svetainės “Kaip pradėti naudotis” puslapyje yra mokomieji video ir pdf formato dokumentai: kaip atsisiųsti Qlik Sense, kaip atsisiųsti BIfree, kaip įkelti duomenis ir pradėti naudotis.

Jei nepavyksta atsisiųsti ar matote kitas klaidas, perskaitykite “Klaidų šalinimo instrukciją”, kurią irgi rasite “Kaip pradėti naudotis” puslapyje.

Atsakymus į su Qlik susijusius klausimus greitai rasite atnaujintame Qlik bendruomenės puslapyje, Qlik mokymai ir dokumentacija yra Qlik puslapyje.

Rekomenduojame sekti skiltį “Renginiai” ir prisijungti prie organizuojamų nemokamų Qlik Sense praktinių užsiėmimų, dalyvauti seminaruose ir būti BI naujienų epicentre. Savo renginiuose pateikiame daug praktinių žinių, kurios pravers ir naudojantis BIfree aplikacijomis.

Bifree.lt svetainėje užsisakykite naujienlaiškį ir informaciją apie naujai atsisiuntimui parengtas aplikacijas, jų atnaujinimus gausite tiesiai į savo el.pašto dėžutę.

Turite klausimų? Rašykite mums tiesiogiai svetainėje BIfree.lt arba BIfree@dayq.lt.